içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

MELİH YETİŞ BENTOUR’DA TÜM ÜSTÜ DÜZEY SORUMLULUKLARA YETİŞECEK

Deneyimli ve sevilen turizmci Melih Yetiş, Bentour Reisen’de kontrat, gelir yönetimi ve rezervasyon departmanlarından sorumlu genel müdür olarak göreve başlıyor.

MELİH YETİŞ BENTOUR’DA TÜM ÜSTÜ DÜZEY SORUMLULUKLARA YETİŞECEK
Haberi Sesli Dinle

 

Deneyimli  ve sevilen turizmci Melih Yetiş, Bentour Reisen’de kontrat, gelir yönetimi ve rezervasyon departmanlarından sorumlu genel müdür olarak göreve başlıyor.

 

Bentour Reisen’in yeni kontrat, gelir yönetimi ve rezervasyon departmanlarından sorumlu genel müdürü sektörün sevilen ve tecrübeli ismi Melih Yetiş oldu.

 

Melih Yetiş, Bentour Reisen'in ürün portföyünün yanı sıra kontrat, gelir yönetimi ve rezervasyon departmanlarının da sorumluluğunu da üstleniyor.

 

Yetiş, tur operatörlüğü sektöründe 40 yılı aşkın bir deneyime sahip. Bunun 17 yılını TUI bünyesinde geçiren Yetiş, 2015 yılına kadar ürün, kontrat ve iş geliştirme ticari koordinatörlüğü görevini yürüttü. Melih Yetiş son olarak İstanbul'da Touristalia Genel Müdürü olarak görev yapıyordu.

 

Bentour Reisen Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Uğur, "Melih Yetiş ile turizm alanındaki en deneyimli yöneticilerden birini bünyemize katmış olduk. Sürekli değişen pazar gereksinimleri ortamında kurumsal büyüme amacıyla Product kısmını daha da şekillendirme ve süreçlerimizi optimize etme konusunda kendisinin uzmanlığına güveniyoruz." yorumunu yaptı.

 

TURİZMAGAZİNE DERGİSİ

 

Tarih: 03-06-2023

FACEBOOK YORUM
Yorum