içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

HYPERX TAM RANDIMANLI SESLERLE OYNATIYOR

HyperX, Cloud III Oyun Kulaklığını Kamuoyuyla Paylaştı.

HYPERX TAM RANDIMANLI SESLERLE OYNATIYOR
Haberi Sesli Dinle

 

 

 

HyperX, COMPUTEX 2023 fuarında HyperX Cloud III Oyun Kulaklığını duyurdu. Cloud III oyun kulaklığı yeniden tasarlanan 53 mm açılı sürücülerinin yanı sıra doğru 3D ses için DTS Headphone:X teknolojisinin kullanım ömrü boyunca aktivasyonu sayesinde sürükleyici oyun içi ses deneyimi ve benzersiz konfor sunuyor.

 

HyperX, COMPUTEX 2023 fuarında HyperX Cloud III Oyun Kulaklığını duyurdu. Cloud III oyun kulaklığı yeniden tasarlanan 53 mm açılı sürücülerinin yanı sıra doğru 3D ses için DTS Headphone:X teknolojisinin kullanım ömrü boyunca aktivasyonu sayesinde sürükleyici oyun içi ses deneyimi ve benzersiz konfor sunuyor. 2016 yılında piyasaya sürülen Cloud II oyun kulaklığının muazzam başarısının ardından, ürünü her açıdan geliştiren HyperX, harika ses kalitesiyle piyasadaki en konforlu oyun kulaklığını tasarladı.

 

HyperX PC Oyunları Direktörü Marcus Herman “Yeni nesil Cloud oyun kulaklığımız Cloud III’ün tanıtımını yapıyor olduğumuz için çok heyecanlıyız. HyperX Cloud her zaman piyasadaki en konforlu oyun kulaklıkları olarak anılıyor. Cloud III tasarlanırken oyuncuların Cloud II sürümünde çok beğendikleri özellikleri yakından inceleme ve yeni kulaklığımızda tüm bu özellikleri güçlendirme şansımız oldu. Yeni malzemeler kullanarak ve ürünün kullanıcının üzerine daha iyi oturmasını sağlayarak konforu artırdık. Sürücülerimizi yeniden tasarlayıp ayarlarını güncelleyerek sesi iyileştirdik. Ayrıca gürültü önleme özellikli ve dahili metal mesh pop filtreli 10 mm mikrofon ekleyerek iletişim özelliklerini iyileştirdik” dedi.

 

HyperX ayrıca en üst düzey konfor ve geliştirilmiş dinleme deneyimi sunmak için tasarlanan HyperX Cirro Buds Pro True Wireless kulak içi kulaklığı da ilk kez kamuoyunun karşısına çıkardı. Özellikleri arasında 35 saate kadar pil ömrü, 8 mm dinamik sürücüler ve Bluetooth kablosuz bağlantı özelliği yer alıyor. Kulak içi kulaklıklar dışarıdan gelen sesler karışmadan net ses üretmek için hibrit aktif gürültü önleme teknolojisi ve hassas gürültü önleme özelliği içeriyor.

 

Hermann “Farklı ses ihtiyaçlarını karşılayan, sürükleyici ses ve konfor sunan yeni Cirro Buds Pro kulak içi kulaklığımızı da oyuncular ve yalnızca dinleme özelliğiyle ilgilenen kullanıcılar ile paylaştığımız için heyecanlıyız” dedi.

 

En yeni HyperX ürünleri serisi, kullanıcı deneyimini iyileştirmek için tasarlandı ve konfor, performans ve kontrol açısından yepyeni seviyelere ulaşıyor.

 

Yeni ses ürünleriyle ilgili daha fazla bilgi

– HyperX Cloud III Oyun Kulaklığı: HyperX, artık bir efsaneye dönüşmüş olan Cloud oyun kulaklıklarını tasarlarken HyperX’in imzası niteliğindeki konfora odaklandı ve ayrıntılara gösterilen özen, Cloud III ile devam ediyor. Yeniden tasarlanan 53 mm açılı sürücüler ve DTS Headphone:X teknolojisi ile donatılan kulaklık ayrıca sürükleyici ve doğru 3D ses uzamsallaştırma sunuyor. HyperX’in akustik mühendisliği ekibi kulaklık sürücülerini, ideal ses ve hassasiyet için ayarladı. Cloud III ayrıca yumuşak HyperX şekil hafızalı köpüklü kulak yastıkları ve kafa bandındaki ekstra dolgular ile uzun süreli oyun için tasarlandı. Kulaklık gürültü önleme özellikli ve son derece net sesler yakalayan 10 mm mikrofon ve patlayan sesleri azaltan dahili metal mesh pop filtresi içeriyor. Ayrıca üzerinde basit ses ve mikrofon kontrolleri de bulunuyor ve PC, PS5, PS4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch ve mobil cihazlar ile uyumlu. Kulaklık 3,5 mm USB-C ve USB-A konektörler çeviriyor ve hem USB-C hem de USB-A bağlantısı için ince USB adaptör ile birlikte geliyor.

 

– HyperX Cirro Buds Pro True Wireless Kulak İçi Kulaklık: Cirro Buds Pro kulak içi kulaklık net ses üretmek için hibrit aktif gürültü önleme teknolojisi ve hassas gürültü önleme özelliği içeriyor. Cirro Buds Pro kulak içi kulaklık ayrıca etrafıyla bağlantısını korumak isteyen kullanıcılar için ortam sesi modu ve mobil oyunlar için düşük gecikmeli ses bağlantısı sunuyor. Bluetooth 5.2 bağlantısıyla kablosuz özgürlüğü sunan bu kulak içi kulaklık IPX4 su geçirmezlik derecesi ile benzersiz HyperX sağlamlığının tadını çıkarmanızı sağlıyor. Ayrıca koruyucu şarj kutusu da kulak içi kulaklıkları yalnızca 40 dakikada tamamen şarj ediyor. Kulak içi kulaklık ile birlikte verilen üç farklı silikon kulaklık ucu arasından size uygun ve güvenli büyüklükte olanı seçebilirsiniz, ayrıca pil ömrü 35 saate kadar dayanıyor. Cirro Buds Pro siyah, mavi ve bronz renk seçeneklerinde sunuldu.

 

HyperX Cloud III Oyun Kulaklığı Teknik Özellikleri

Parça Numarası                             727A8AA Siyah

 

727A9AA Siyah-Kırmızı

 

Kulaklık

Sürücü: Dinamik, Neodyum mıknatıslar ile 53 mm

 

Form Faktörü: Kulak üstü, kulak çevresi, arkası kapalı

 

Frekans Yanıtı: 10 Hz-21 kHz

 

Empedans: 64 Ω

 

Hassasiyet: 1 kHz’de 100dBSPL/mW

 

T.H.D.: < %2

 

Çerçeve Tipi: Çelik, Alüminyum

 

Kulak Yastıkları: Şekil hafızalı köpük ve birinci sınıf suni deri

 

Mikrofon

Bileşen: Elektret kondenser tipi mikrofon

 

Kutup Deseni: Tek yönlü, Gürültü önleme

 

Frekans Yanıtı: 50 Hz-17 kHz.

 

Hassasiyet: -42 dBV (1 kHz’de 0dB=1V/Pa)

 

Bağlantılar ve Özellikler

Ses Bağlantısı: Kablolu 3,5 mm (4 kutuplu COMA), Kablolu USB

 

USB Ses Formatı: Stereo

 

USB Teknik Özellikleri: USB 2.0

 

Örnekleme Hızları: 44,1 kHz, 48 kHz, 96 kHz

 

Bit Derinliği: 16 bit, 24 bit

 

Dahili Sanal Surround Ses: DTS Headphone:X

 

Ses Kontrolleri: Kulaklık üzeri ses kumandaları

 

Fiziksel

Ağırlık: 308 g

 

Mikrofon dahil ağırlık: 320 g

 

Kablo Uzunlukları ve Tipleri: 1,2 m kulaklık kablosu, 1,3 m USB donanım kilidi kablosu

 

HyperX Cirro Buds Pro True Wireless Kulak İçi Kulaklık Teknik Özellikleri

 

Parça Numarası                                  727A5AA Siyah

727A6AA Mavi

 

727A7AA Bronz

 

Kulaklık Teknik Özellikleri

 

Sürücü Tipi Dinamik, 8mm

 

Form Faktörü True wireless kulak içi kulaklıklar

 

Frekans Yanıtı 20Hz – 20kHz

 

Empedans 16 Ω ± %15 (1 KHz’de)

 

Hassasiyet 112±3 dBSPL 1 mW (1 KHz’de)

 

T.H.D. ≦%3 (50~8kHz)

 

Kulaklık Uçları Silikon, 3 boy

 

Mikrofon Teknik Özellikleri

Tip Dahili

 

Bileşen MEMS

 

Kutup Deseni Çok yönlü

 

Frekans Yanıtı 30Hz-8kHz

 

Hassasiyet -12,5dBFS (1 kHz’de, Pin=1Pa, 94dB)

 

Bağlantılar ve Özellikler

Ses Bağlantısı Bluetooth kablosuz bağlantısı

 

Örnekleme Hızları 48kHz

 

Bit Derinliği 16-bit

 

Aktif Gürültü Önleme Hibrit

 

Ortam Sesi Modu Evet

 

Yabancı Madde Koruması IPX4 (kulak içi kulaklıklar)

 

Pil Özellikleri

Tip Şarj edilebilir lityum iyon

 

Pil Ömrü Kulak içi kulaklıklar 7 saate kadar (gürültü kontrolü kapalıyken), 4 saate kadar (oyun modu), 35 saate kadar toplam Şarj Süresi

 

Kulak içi kulaklıklar: 40 dakika

 

Şarj kutusu: 2 saat

 

Ürünün tamamı: 3 saat

 

Kablosuz Teknik Özellikleri

Tip Bluetooth

 

Bluetooth Sürüm 5.2

 

Kablosuz Menzili 10 m’ye kadar

 

Destek Bluetooth

 

Codec Bileşenleri SBC

 

Destek Bluetooth

 

Profiller HSP, HFP, A2DP, AVRCP

 

Düşük Gecikme Modu Evet

 

Fiziksel Özellikler

Ağırlık Şarj kutusu: 39,4 g

 

Kulak İçi Kulaklık (Sol/Sağ): 8,54 g

 

Şarj Kablosu Tipi ve Uzunluğu 0,3 m, USB-C – USB-A

 

 

TECHNO-NEWSTARTEXT WORLD

 

Tarih: 04-06-2023

FACEBOOK YORUM
Yorum