içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

BU TOPLANTIDA SAĞLIĞIN YAKIN GELECEĞİ MASAYA YATIRILDI

senCard Direkt Satış Kurumsal Değerlendirme ve Strateji Toplantısı Türkiye’nin Dört Bir Yanından Gelen Çalışanlarıyla Birlikte Gerçekleştirildi.

BU TOPLANTIDA SAĞLIĞIN YAKIN GELECEĞİ MASAYA YATIRILDI
Haberi Sesli Dinle

 

senCard Direkt Satış Kurumsal Değerlendirme ve Strateji Toplantısı Türkiye’nin Dört Bir Yanından Gelen Çalışanlarıyla Birlikte Gerçekleştirildi.

 

Türkiye’nin dört bir yanında görev yapan yaklaşık 650 kişilik senCard Direkt Satış ailesinin her yıl geleneksel olarak bir araya geldiği Kurumsal Değerlendirme ve Strateji Toplantısı’nda elde edilen başarılar ve gelecekteki hedefler konuşuldu.

Sigorta sektörünün en güçlü ve yaygın dağıtım kanalı olma vizyonuyla hizmet veren senCard Direkt Satış ekibi İstanbul’da bir araya gelerek 2023 yılını değerlendirerek başarılarını kutladı ve senCard Direkt Satış’ın dönüşüm yolculuğundaki stratejisini dinledi.

 

‘Kudretini Gör, Kuvvetli Ol’ mottosuyla gerçekleştirilen organizasyonda Bupa Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Gürcan, Bupa Acıbadem Sigorta Genel Müdürü Atilla Benli ve senCard Direkt Satış Genel Müdürü Alen Karabetyan dünden bugüne ve geleceğe dair konuşma ve sunumlarıyla sahne aldılar.

 

senCard Direkt Satış büyümeye devam edecek.

 

Kurumsal değerlendirme ve strateji toplantısında açılış konuşmasını yapan Bupa Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Gürcan, “senCard Direkt Satış ailesinin yolculuğu; ilk temellerini attığımız günden itibaren günümüze kadar ki süreçte ilmek ilmek işlenen ve 10 yılı aşan uzun bir serüven. Geçmişte hayallerini kurduğumuz vizyonun bugün önemli bir aşamasının başarıldığını görmenin gururu içindeyim. Bugün ortaya koyduğumuz vizyonun başka bir aşamasına geçme vaktidir. Türkiye Sigorta sektörüne yine farklı ve yaratıcı yaklaşımlar ile katkı sağlayarak hem sigortacılığı hem de sağlık hizmetlerini vatandaşlar ile buluşturma vaktidir. Bu yolculukta senCard Direkt Satış ailesine ve liderleri Genel Müdür Alen Karabetyan’a sonsuz güveniyor, Bupa Türkiye olarak Sencard Direkt Satış'ın kudretini görüyor, daha da kuvvetli olacağına inanıyoruz!” dedi.

 

senCard Direkt Satış Genel Müdürü Alen Karabetyan, “Türkiye genelinde 14 il 22 şubede görev yapan 650’den fazla konusunda uzman çalışanımızdan aldığımız güç ile Türkiye’nin en güçlü ve yaygın dağıtım kanalı ve iş birlikteliklerimiz için vazgeçilmez bir çözüm ortağı olma yolculuğumuzda, yenilikçi organizasyon yapımız, bilgi birikimimiz, yeni odak noktalarımız ve farklı alanlarda iş yapabilme yetkinliğimizle, her geçen gün kudretimizin farkına vararak kuvvetimizi arttıracağız. Yakın zamanda açılışını yaptığımız Muğla ve Samsun’daki şubelerimize Sakarya, Aydın, Konya, Balıkesir, Gaziantep ve Trabzon’da açılacak 6 yeni şubemiz ile yaygınlığımızı daha da artırarak müşterilerimize en doğru ve en uygun hizmeti sunmaya devam edeceğiz” dedi.

 

650 kişilik senCard Direkt Satış ekibi birlikte eğlendi

 

senCard Direkt Satış Genel Müdürü Alen Karabetyan’ın söz ve bestesine imza attığı ve tüm Bupa Türkiye yönetim kadrosunun birlikte seslendirdiği eğlenceli ve bir o kadar anlamlı şarkı ve klibi güne renk katarak damgasını vurdu. Stratejik değerlendirme toplantısının ardından akşam saatlerinde canlı müzik eşliğinde tüm ekip birlikte başarılarını kutlamaya devam etti.

 

BALKAN SAĞLIK HABER AJANSI

Tarih: 03-11-2023

FACEBOOK YORUM
Yorum