içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

DÜNYA BLOKZİNCİRİNİN KALBİ İSTANBUL’DA ATTI

80 ülkeden blokzinciri temsilcisi İstanbul’da bir araya geldi.

DÜNYA BLOKZİNCİRİNİN KALBİ İSTANBUL’DA ATTI
Haberi Sesli Dinle

 

80 ülkeden blokzinciri temsilcisi İstanbul’da bir araya geldi

 

Avrasya'nın en büyük blokzinciri etkinliği olma özelliğini taşıyan Blokchain Economy İstanbul Zirvesi İstanbul'da gerçekleştirildi. 3 bini aşkın katılımcıyı ağırlayan zirvede DeFi, Web3, kriptoda regülasyon gibi konular ele alındı.

 

 

İstanbul, geçtiğimiz günlerde Avrasya'nın en büyük blokzinciri etkinliğine ev sahipliği yaptı. Blokchain Economy İstanbul Zirvesi dünya çapında 80’den fazla ülke ve bölgeden katılımcıyı ağırladı. 3 bini aşkın kişinin katıldığı etkinlikte blokzinciri teknolojisi, popüler kripto projeleri, blokzincirinin geleceği, DeFi, Web3 ve kripto regülasyonları gibi konular, ekosistem paydaşları tarafından tartışıldı. Türkiye’nin en hızlı büyüyen kripto para borsalarından biri olan MEXC Global, etkinliğe damga vurdu.

 

70 büyük sponsor tarafından desteklendi

 

Dünyanın dört bir yanından kripto para ve blokzinciri ekosisteminin paydaşı olan herkese iş fırsatları geliştirme ve ağ oluşturma olanağı tanıyan etkinlik, katılımcı şirketlerin güncel ürün, teknoloji ve hizmetlerinin görülebildiği bir sergi alanına da ev sahipliği yaptı. Konferansın sponsorları arasında ise küresel mali denetim ve danışmanlık şirketi Deloitte, Hong Kong’un en büyük bankası HSBC, önde gelen kart hizmeti sağlayıcılarından Mastercard ve teknoloji devi Google gibi şirketler yer aldı. Türkiye'de çok kısa sürede binlerce kullanıcıya ulaşan bir topluluk oluşturan MEXC Global da etkinliğin Elmas Sponsorları arasında yer aldı. 

 

Konferansa ilişkin değerlendirmelerini paylaşan MEXC Global Mali İşler Direktörü Kevin Yang, “Endüstrinin en önemli paydaşlarının yanı sıra farklı sektörlerden küresel şirketlerin de yer aldığı bu buluşma, MEXC Global'ın yeni fırsatlara kapı araladığı, ürün, hizmet ve teknolojilerini Türkiye’deki kripto topluluğuyla yüz yüze paylaşabildiği bir etkinlik oldu” dedi.

 

“İki yıldan az sürede güçlü bir topluluk oluşturduk”

 

Türkiye'de 2021 yılından bu yana faaliyet gösterdiklerini hatırlatan Kevin Yang, “MEXC Global, kendisini profesyonel, kullanıcı dostu ve yerel olarak uyarlanmış kripto para birimi hizmetleri sunmaya adıyor. Türkiye’de de iki yıldan kısa bir sürede topluluk oluşturma açısından dikkate değer bir büyüme kaydetti. Online ve yüz yüze etkinliklerle Türk kripto para ekosistemini sık sık bir araya getiriyor, eğlenceli soru-cevap yarışmaları, fotoğraf paylaşım etkinlikleri ve özel gün odaklı videolar gibi topluluk etkileşimini odağa alan projelerle MEXC Türkiye ekibinin coşkusunu, arkadaş canlılığını, dinamikliğini topluluğa da aktarıyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Listelediği para birimleri ve işlem olanaklarıyla dünyada üçüncü

 

Kullanıcı dostu olma ve topluluğu merkeze alma yaklaşımını temel değerlerinden biri olarak gördüklerini kaydeden MEXC Global Mali İşler Müdürü Kevin Yang, değerlendirmelerini şu ifadelerle sonlandırdı: “MEXC’nin kripto endüstrisinde bugüne kadar gösterdiği gelişimde vadeli işlemler her zaman ön planda oldu. Çok sıkı denetime sahip olan vadeli işlemler risk önleme mekanizmamız ve gelişmiş ürün optimizasyon planımızla vadeli işlemlerde sıfır sorun vaat ediyoruz. Bu çabamız, 2022’de elde ettiğimiz sürekli vadeli işlemler likiditesi birinciliğiyle taçlandı. Ayrıca listelediğimiz 916 yüksek kaliteli kripto para birimi ve 1.010 işlem çiftiyle küresel çapta üçüncü sırada yer alan bir kripto para alım satım platformu sunan MEXC olarak Ethereum, Polkadot, Solana ekosistemleri ve DeFi, NFT, Layer2, Metaverse, GameFi ve DAO konseptlerine sahip projeler için aktif olarak spot alım satım olanağı sağlıyoruz. Yatırım araçlarını çeşitlendirdiğimiz, her seviyeden kullanıcıya hitap etmeyi başardığımız platformumuz ve kendini sürekli geliştirmeye adayan ekibimizle, Türk kripto yatırımcılarının gözde platformlarından olma yolunda kararlılıkla ilerliyoruz.”

 

 

 

BALKAN EKONOMİ HABER AJANSI

 

Tarih: 21-05-2023

FACEBOOK YORUM
Yorum