içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

BU YAZ HEM DİL ÖĞRENİN HEM LİLİ MARLEN SÖYLEYE SÖYLEYE TATİL YAPIN

ALDO Dil Okulları vize alımında ve konaklamada sağladığı kolaylıklarla, Almancayı yerinde öğrenme imkanı sağlıyor.

BU YAZ HEM DİL ÖĞRENİN HEM LİLİ MARLEN SÖYLEYE SÖYLEYE TATİL YAPIN
Haberi Sesli Dinle

 

ALDO Dil Okulları vize alımında ve konaklamada sağladığı kolaylıklarla, Almancayı yerinde öğrenme imkanı sağlıyor.

 

100 milyon kişinin ana dili ve 80 milyon civarında insanın ikinci dili olan Almanca dünyanın en geçerli dilleri arasında yer alıyor.

 

Yaz mevsiminde hem Almanca öğrenmek hem de Almanya’da yaşayıp keyifli vakit geçirmek isteyenler, ALDO Dil Okulları’nın yaz kurslarını tercih ediyor. 18 – 25 yaş arası henüz üniversite için tercih yapmamış ya da yurt dışında eğitimine devam etmek isteyen gençler, kariyerinde yükselmek isteyen meslek sahibi kişiler yurt dışı dil eğitimini sorunsuzca alabiliyor.

 

Alman Yaşam Tarzını Deneyimleme Fırsatı

 

ALDO’nun yaz kursları programlarında dil öğrenmenin yanında Alman kültürünü ve yaşam tarzını Almanya’da yaşayarak öğrenmek mümkün. Ayrıca farklı sosyal ve kültürel etkinliklere katılım sağlayarak, farklı kültürlerden arkadaşlıklar da edinilebiliyor.

 

ALDO Dil Okulları Genel Müdürü Dr. Gürkan ASLAN, yaz kursları hakkında şunları söyledi: “Yaz kurslarımızda öğrencilerimize Almanca yazma, okuma, dinleme, konuşma ve telaffuz eğitimleri veriliyor. Ana dili Almanca olan eğitmenler, derslere yoğun katılım sağlayarak, Almanca öğrenmeyi eğlenceli hale getiriyor.

 

Programları sayesinde Almancayı sadece sınıf içerisindeki derslerle değil, dersler harici katılım göstereceğiniz sosyal etkinliklerle de pekiştirerek daha çok pratik yapma imkânını elde edebiliyorsunuz. Ayrıca sosyal etkinliklerle birlikte öğrenme ve pratik yapma sürecinizi daha eğlenceli hale getirebiliyorsunuz.

 

Yaz kurslarımızda Haziran – Temmuz – Ağustos aylarında yarı yoğun – yoğun programlar olmak üzere 2 farklı sınıf seçeneklerimiz var. Yoğun kurslarımızda her kur 5 hafta sürerken yarı yoğun kurslarımızda her kur 8 hafta sürmektedir.

 

3 ay boyunca Pazartesi’den Cuma’ya, saat 08:30-14:30 arası A1-A2-B1-B2-C1-C2 seviyelerinde yoğun kurslarımız devam ediyor. Yarı yoğun kurslarımızda ise,  Pazartesi’den Perşembe’ye 08:30-13:30 arası yine A1-A2-B1-B2-C1-C2 seviyelerinde eğitim veriyoruz.”

 

Aile Yanı Konaklama

 

Konaklama konusunda da avantajlar sunduklarına değinen Dr. Gürkan ASLAN, “Bir dili en iyi şekilde öğrenmenin yolu o dilin konuşulduğu ülkedeki yerel insanlar ile bire bir temasa geçmekten geçiyor. Aile yanı konaklama da tam olarak öğrencilerimize bu deneyimi yaşatıyor. Alman kültürünü yakından tanımak ve hatta kendi kültürünüzü bir Alman ile paylaşmak eşsiz bir deneyim. Aile yanı konaklamayı tercih eden katılımcılarımız için konaklama paketinin içerisine kahvaltı da dâhildir. Öğrencilerimiz aile yanında tek kişilik veya iki kişilik bir odada kalıyor. Konaklama ve okul arasındaki mesafe tercih edilen lokasyona göre değişiklik gösteriyor. Genel olarak yürüme veya toplu taşıma ile kolay ulaşılabilir konumda bulunuyor” yorumunu yaptı…

 

Otel ve Lojmanda Konaklama

 

Konaklamada Otel ve Lojman seçeneğinin de bulunduğunu belirten Dr. Gürkan ASLAN, “Dil okulumuz yakınında yer alan, ister tek ister iki kişilik, özel odalarımızın yer aldığı bir konaklama seçeneğine de sahibiz. Lüks döşenmiş, son derece konforlu ve keyifli bir konaklama seçeneği sunuyoruz. Odalarda mutfağı, WC-Banyosu kullanıcıya özel, geniş bir yaşam alanı bulunuyor.

 

 

 

 

BALKAN EKONOMİ HABER AJANSI

 

 

 

Tarih: 31-05-2023

FACEBOOK YORUM
Yorum