içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

ALMANYA’DA İLGİNÇ GELİŞMELER

Almanya turizm pazarında eskideki uygun fiyatlı son dakika tatil seçeneğinin bulunmadığı belirtiliyor.

ALMANYA’DA  İLGİNÇ GELİŞMELER
Haberi Sesli Dinle

 

Almanya turizm pazarında eskideki uygun fiyatlı son dakika tatil seçeneğinin bulunmadığı belirtiliyor.

 

Almanya turizm pazarında son dakikada uygun fiyatlı tatil bulmanın eskisi kadar kolay olmadığı belirtiliyor.

 

Alman iş ve turizm dergisi fvw'de yer alan habere göre ancak destinasyon, otel ve uçuş saatleri konusunda esnek olan misafirlerin kimi uygun fiyatlı seçenekleri bulması mümkün olabiliyor.

 

Tur operatörü Alltours, son birkaç haftadır çok yüksekte seyreden fiyatların düşmeye başladığını bu sayede müşterilere cazip fiyatlar sunabildiklerini açıkladı. Şirket ayrıca Antalya, Mayorka ve Kanarya Adaları gibi popüler bölgelere uçuş kotalarının bir kez daha önemli ölçüde artırıldığını kaydetti.

 

Koltuk arzı sorunu nedeniyle uygun fiyatlı son dakika seçeneği zor

 

Münih merkezli tur operatörü FTI özellikle son iki haftada tatil talebinde önemli bir artış yaşandığını belirtti. Bu artışın öngörülmesinden dolayı otel kontenjanlarının önceden artırıldığını kaydeden şirket ancak yüksek seyahat olduğu dönemlerde uçuş bağlantıları konusunda sıkıntı yaşanabileceğine dikkat çekti. Gelinen noktada yaşanan koltuk arzı sıkıntısı nedeniyle uygun son dakika fiyatları oluşturmanın zor olacağının altını çizdi.

 

Seyahat zamanı ve destinasyon konusunda esnek olanların yine de uygun fiyatlı tatil seçenekleri bulabileceğini belirtilen FTI CEO'su Ralph Schiller "Türkiye, Mısır ve Tunus destinasyonlarında fırsatlar olabileceğine işaret etti.

 

Daha az seçenek, daha az ‘uygun’ fiyat

 

Almanya'nın en büyük tur operatörü TUI de son dakika tekliflerinin bu yıl daha az seçenek ve 'daha az uygun fiyatlarla' mevcut olacağını bildirdi.  TUI'ye en fazla uygun fiyatlı son dakika seçeneği Yunanistan-Korfu, İspanya ana karası, Kanarya Adaları, Polonya'nın Baltık kıyıları, Arnavutluk ve Fas destinasyonlarında olacak.

 

 

 

TOURISMA ACTIVA NEWS WORLD

 

Tarih: 03-06-2023

FACEBOOK YORUM
Yorum